Klubbens historie

I efteråret 1989 startede Cholamreza Godarzi (3. Dan) Odder Taekwondo Klub (OTK) i gymnastiksalen på Parkvejens skole, hvor både børne- og voksenhold trænede to gange ugentligt.

Pga. Godarzis studier måtte han dog efter ca. et år overlade OTK til den tidligere landsholdskæmper Thomas Filyo (4. Dan), som med sin mangeårige erfaring formåede at præge klubben i positiv grad.

Thomas’ normale arbejde ved siden af klubben krævede gennem årene mere og mere af hans tid, så ved generalforsamlingen i 1996 blev Torben Aagaard (2. Dan) valgt som ny formand. Torben har været med siden klubbens start og har fungeret som træner siden 1991.

Men i foråret 2005 meddelte Torben, at han pga. af sine studier ikke længere kunne afse tid til at varetage formandsposten, hvorfor klubben måtte finde en ny formand. På årets generalforsamling blev så Lars Rosbak (2. Kup) enstemmigt valgt til at varetage formandsposten. Lars har også været med siden klubbens start.

På generalforsamlingen 2007 blev det tid til endnu et formandsskifte, hvor Stevie Kørvell (3. Dan) trådte til og satte sig i formandsstolen og pt. stadig er formand.

Facebook knap

Link forslag

Kontaktinfo: 
mail@oddertaekwondo.dk
Tlf. 29 46 40 13

Persondatapolitik

Chung Myung Kwon
Udvikling af krop, sind og ånd

Taekwondo er selvforsvar.
Selvforsvar er tryghed.
Tryghed fjerner frygt.
Frygt skabes af uvidenhed.
Uvidenhed er årsag til konflikter.