Træning

Eftersom Taekwondo i kraft af sin oprindelse er en traditionsbunden sport, forløber en træningsaften efter visse retningslinier og med passende respekt for Taekwondo-ånden.

Ved indgangen til dojangen (træningslokalet) bukkes for de tilstedeværende, træneren og selve dojangen. På trænerens kommando stiller alle op i rækker efter bæltegrad, med de højestgraduerede først. Denne opstilling er hensigtsmæssig, da den letter instruktionen for træneren samtidig med at begyndere derved kan se både på træneren og på de mere erfarne udøvere, hvad de skal gøre.

Buk

Taekwondo-træning søger at opøve smidighed, balance, koordination og koncentration og en god og dyb opvarmning er derfor en nødvendighed.

Disciplinen i træningen er ikke blot for disciplinens skyld. Det handler om at fremme forståelse og medmenneskelig respekt for hverandre, ung som ældre. Træningsformen letter desuden instruktion og formidling af teknikker, så alle får maksimalt udbytte af træningen.

Tro nu ikke, at det er disciplin det hele; vi har naturligvis også tid til at lege og more os, spille bold og fjante rundt.

Sjov

Men vi kommer først og fremmest for at træne Taekwondo!

Facebook knap

Link forslag

Kontaktinfo: 
mail@oddertaekwondo.dk
Tlf. 29 46 40 13

Persondatapolitik

Chung Myung Kwon
Udvikling af krop, sind og ånd

Taekwondo er selvforsvar.
Selvforsvar er tryghed.
Tryghed fjerner frygt.
Frygt skabes af uvidenhed.
Uvidenhed er årsag til konflikter.